Donacije

Prostovoljke v okviru Zavoda Rajhenburške  zanke, delamo s srcem, kvačkamo in pletemo za dober namen.

Po osnovni ideji Mete Nelc in direktorice DSO Notranje gorice, izdelujemo odejice za osebe na vozičkih v DSO in podobnih institucijah, v 2 letih smo jih naredile že preko 2000.

Tudi letos bomo kot božično oziroma novoletno darilo– že tretje leto zapored – izdelale komplete kap in rokavic za Zavetišče za brezdomce v Ljubljani in Kranju ter za Kralje ulic v Ljubljani in Mariboru.

Ker smo prostovoljke iz cele Slovenije, Zavodu poleg volne  predstavlja največji strošek strošek poštnin. Tako volna kot končni izdelki se namreč zbirajo na sedežu Zavoda v Brestanici, od tu se volna razpošilja prostovoljkam, odejice pa odpeljejo v DSO.  Z zbiranjem volne smo veliko uspešnejše, če poštnino plača Zavod, ker veliko volne dobimo od upokojenk, ki jim zaradi nizkih pokojnin poštnina predstavlja prevelik strošek.

Finančne donacije je zelo težko dobiti, zato smo se odločile izdelati nekaj obeskov za ključe, prostovoljni prispevki za te obeske pa bi bili namenjeni za stroške poštnine Zavoda.

Prispevek lahko nakažete na raču:

Zavod Rajhenburške zanke, delamo s srcem

Trg 2, 8280 Brestanica

SKB SI56 0315 5100 1366 138

Ko nakažete prostovoljni prispevek – donacijo pošljite potrdilo o nakazilu na: info@rajhenburške_zanke.si in pripišite za koliko obeskov ste nakazali in vaše točne podatke za pošiljanje obeska.

Če želite spoznati naše delo in si ogledati naše izdelke, si lahko ogledate spletno stran: https://zavod.rajhenburske-zanke.si/

_______________________________________

Srčke lahko kupite tudi v spletni trgovini na naslednji povezavi:

https://www.rajhenburske-zanke.si/srcki-zadobernamen

_________________________________________________________

Zavod Rajhenburške zanke